Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sløjfer fuld rabat til kinesiske netbutikker

Foto: detailfolk.dkFriday den 27 September 2019 kl. 09:51 af: Kristian Holgersen

En international aftale sætter en stopper for den meget lave porto, som flere kinesiske netbutikker har draget nytte af.

Ved en kongres i Genéve har den international postunion vedtaget en ny aftale, som blandt andet hæver portoen for post fra Kina.

Det skriver Transport- og Boligministeriet i en pressemeddelelse.

- Det er meget positivt, at det lykkedes at indgå en aftale, som alle landene i verdenspostforeningen bakker op om, siger transportminister Benny Engelbrecht (A).

- Aftalen vil sikre, at Post Danmark kan se frem til en væsentlig forbedring af betalingen for modtagelse og omdeling af forsendelser fra andre lande; herunder også fra Kina. Det betyder, at virksomheden vil kunne mindske et betydeligt underskud på omdeling af især pakker fra andre lande.

Stigningen i betalingen fra andre lande for at få omdelt postforsendelser i Danmark indebærer et bidrag til forbedring af konkurrencen mellem danske e-handelsvirksomheder og for eksempel kinesiske e-handelsvirksomheder.

Dermed vil det ikke længere vil være muligt at få sendt små pakker fra lande som eksempelvis Kina til Danmark til en uforholdsmæssig lav porto.

LÆS OGSÅ: Vilde tal: Så mange pakker fra Kina er uden momsFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD