Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Shoppinggade lancerer ny app: Butikker kan fange forbrugere på farten

Foto: The Crown EstateMandag den 28 juli 2014 kl. 11:35 af: Freja Thorbech

Regent Street i London vil med en ny app med en særlig teknologi give butikkerne mulighed for at sende skræddersyede tilbud til passerende forbrugere.

Butikkerne på Londons Regent Street får nu en helt ny mulighed for at fange forbrugere, der passerer deres butiksvinduer.

Som den første shoppinggade i Europa lancerer Regent Street en app, der kommunikerer med såkaldte beacons i butikkerne. Det betyder, at man som forbruger kan få beskeder på sin telefon via bluetooth om nye produkter, kommende events eller særlige tilbud, der kun gælder for dem, der shopper på Regent Street lige præcis den dag.

Kan skræddersy indhold til den enkelte

Det er forventet, at de fleste detailhandlere langs den godt to kilometer lange shoppinggade vil installere såkaldte beacons i deres butikker, som kan kommunikere med en app på forbrugerens telefon. Her kan forbrugeren oprette en profil, der gør det muligt at skræddersy den type indhold, de gerne vil have.

- Det her er et fantastisk eksempel på, hvordan Regent Street fortsætter med at udvikle sig som en af verdens mest succesfulde shoppingdestinationer ved at bringe online, fysisk og nu også mobil detailhandel sammen for at give en oplevelse, som leverer på tværs af alle de platforme, der appellerer til det enogtyvende århundredes forbrugere, siger Davis Shaw, der er ansvarlig for Regent Streets portefølje, i en udtalelse.

LÆS OGSÅ: Mobilen skal skabe målrettede butiksoplevelserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD