Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Zalando lancerer shoppingapp

Foto: ZalandoSøndag den 29 juni 2014 kl. 11:00 af: Freja Thorbech

Med en ny dansk app vil Zalando fange de forbrugere, der shopper online fra mobiltelefoner eller tablets.

38 procent af de besøgende i Zalandos webshop kom i årets første kvartal fra en smartphone eller en tablet.

Det tager online modegiganten nu konsekvensen af og lancerer en shopping app i Danmark, der gør det muligt at shoppe, mens man er på farten. Den blev lanceret i Tyskland i 2012 og har indtil videre mere end 3 millioner downloads i modegigantens hjemland.

- Vi betragter mobilenheder som mere end en kanal – for os åbner der sig en helt ny shopping oplevelse og for hvad Zalando kan tilbyde vores kunder - uanset hvilken enhed de har. Vi fokuserer særligt på mobil-handel og vi har en række nye funktioner i støbeskeen, som går på tværs af desktop, apps og mobil-hjemmesiden, som dermed tillader en integreret og brugervenlig købsoplevelse, siger Michael Lindskog, der er Country Manager for Danmark, i en udtalelse.

Timingen er ikke tilfældig

Det er ikke tilfældigt, at lanceringen falder sammen med sommerens komme.

- Timingen for at lancere app’en er helt perfekt, da folk er særligt aktive på mobilen i sommermånederne, og dertil kommer den nyligt introducerede mulighed for at få sendt Zalando-pakker til én af de mange pakkebokse rundt omkring i landet – en fleksibilitet, som helt sikkert vil glæde vores kunder, når de skal shoppe i feriemånederne, forklarer Michael Lindskog.

Man har i Danmark kunne besøge den mobile version af hjemmesiden siden 2012. Med den nye app er der blandt andet kommet en mere intuitiv brugerflade, flere søgningsforslag, mens app’en også gør det muligt at benytte Zalandos stregkodescanner for at se produkter og mærker, som man tidligere har kigget på eller søgt efter.

App'en findes både til android og iOS.

Zalando blev grundlagt i 2008 af tyskerne Robert Gentz og David Schneider. Efter at have taget det tyske marked med storm, udvidede Zalando sit forretningsområde til Østrig i 2009, derefter Holland og Frankrig i 2010. I 2011 blev Italien, Storbritannien og Schweiz også en del af Zalando-familien. Sidste skud på stammen er Sverige, Belgien, Spanien, Danmark, Finland, Polen og Norge, der alle kom til i 2012.

LÆS OGSÅ: Zalando sælger for milliarderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD