Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Sådan vil møbelkæde finde helt nye design-ideer

Wednesday den 8 February 2017 kl. 11:18 af: Kristian Holgersen

En konkurrence skal hjælpe møbelkæderne Ilva og IDdesign til at finde nye design-ideer, som kan styrke kædernes sortiment.

Ilva sætter nu gang i en konkurrence sammen med kædens internationale modstykke, IDdesign, hvor deltagerne skal komme med nye designidéer til enten dagligstuen eller spisestuen. Det skriver Ilva i en pressemeddelelse.

- Vi er på udkig efter et design, som kan komplimentere og styrke Ilvas sortiment og position. Designet skal have bred kommerciel appel, være innovativt, nyskabende, funktionelt og samtidig være kvalitet til en fair pris. Og så skal produktet være realisérbart i forhold til materialevalg og produktionsmetode, siger Ilvas marketingchef, Nanna Harder, i pressemeddelelsen.

Kendt dommerpanel

Sidste år blev vinderen af IDdesign og ILVA Design Award italienske Simone Affabris. Hun studerer til daglig i Gøteborg og stillede op i konkurrencen med lampen ‘Almnanacco’, som er inspireret af solens gang fra øst til vest.

Til at bedømme årets designforslag har IDdesign og Ilva nedsat et dommerpanel bestående af kendte ansigter fra design- og boligbranchen, blandt andet rektor for Designskolen i Kolding Elsebeth Gerner Nielsen og trendforsker Mads Arlien-Søborg.

Førstepræmien lyder på 50.000 kroner præmieres, mens anden- og tredjepladsen også præmieres. Det designforslag, der får flest stemmer ved en viral afstemning, får desuden 5.000 kroner. Tilmelding til IDdesign og ILVA Design Award 2017 sker på Ilvas hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Coops økologi-konkurrence giver poteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD