Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Sådan startede nedturen for konkursramt kæde

Fredag den 17 december 2021 kl. 11:02 - Kilde: Finans

Lange køer foran butikkerne blev afløst af slem kundetørke i konkursramt kæde. Den tidligere direktør fortæller om vendepunktet.

Den konkursramte donutkæde - Bronuts - begyndte at miste taget i kunderne over sommeren, forklarer den tidligere direktør til Finans.

- Vi kom rigtig fint i gang med 2021 og fik lagt en realistisk ekspansionsplan, men det sidste halve år oplevede vi en omsætning nedgang udover det sædvanlige, siger Stine Skouborg til Finans.

- Omsætningen blev mere end halveret, og vi fik aldrig gang i den igen. Vi reagerede på nedgangen allerede i juni i år og skar organisationen ind til benet. Men det var ikke nok, og i august besluttede vi sammen med ejerkredsen at opsige flere medarbejdere og lave større organisatoriske ændringer, siger Stine Skouborg.

For en uge kom det frem, at Bronuts var taget under konkursbehandling. På daværende tidspunkt havde kæden 12 butikker fordelt over det meste af landet.

Tilbage i sommeren 2019 åbnede de to iværksættere Türker Alici og Ninos Oraha deres første Bronuts-butik, og siden fik konceptet godt med luft under vingerne. Folk stod i lange køer uden for butikkerne, der har højtbelagte donuts som sit store tilløbsstykke.

De gode takter slog også igennem i det eneste årsregnskab, som Bronuts nåede at udgive, hvor overskuddet lyder på 2,8 millioner kroner efter skat.

Türker Alici har tidligere gjort sig bemærket som deltager i tv-programmet Paradise Hotel.

LÆS OGSÅ: Mulige købere snuser til konkursramt donutkæde

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD