Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Far og søn overtager konkursramt burgerkæde

Foto: ColourboxMonday den 22 November 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Få dage efter konkursen har burgerforretning fremtiden på plads. Den tidligere direktør overtager ejerskabet med sin navnkundige far.

Burgerkæden Sliders blev sendt til tælling, da investorkredsen i sidste uge besluttede at begære virksomheden konkurs efter en svær tid under coronakrisen.

Men redningen var ikke langt væk. Ganske få dage efter konkursen kan Sliders nu stille med to nye ejere, som har stor tiltro til konceptet.

Der er tale om den hidtidige direktør, Christian Boysen, og hans far, Jesper Boysen, som de fleste nok kender som topchef for elektronikkæden Power. De udgjorde to femtedele af den tidligere ejerkreds.

- Jeg har valgt at geninvestere i Sliders, fordi jeg er sikker på, at der stadig er en lys fremtid for det stærke brand, som Sliders har udviklet sig til at være, siger Jesper Boysen.

- Jeg vil ikke afvise, at flere investorer på et senere tidspunkt træder ind i virksomheden, men indtil videre er vi to, siger han.

Christian Boysen har som medstifter været med i Sliders lige siden begyndelsen i 2014. Han fortsætter i rollen som direktør.

- Jeg er virkelig lettet. Det må jeg sige. Siden starten i Sliders har vi bare bygget på og bygget på, og Sliders er i dag et superstærkt brand, der skiller sig ud på et ellers meget konkurrencepræget marked. Nu er al vores fokus rettet imod at få virksomheden tilbage på rette spor – og at få lidt ro på i forhold til medarbejderne, siger Christian Boysen.

Prisen for Sliders bliver ikke lagt frem.

LÆS OGSÅ: Ejer af kendt spisekæde overrasker med økonomisk comebackFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD