Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Konkurs slår ned som et lyn i ambitiøs kæde

Friday den 10 December 2021 kl. 11:01 - Kilde: Finans

Udefra lignede det ellers en klokkeklar succes. Men nu er en ambitiøs kæde, der åbnede sin første butik i 2019, gået konkurs.

Donutkæden Bronuts er taget under konkursbehandling. Det skriver Finans.

Tilbage i sommeren 2019 åbnede de to iværksættere Türker Alici og Ninos Oraha deres første Bronuts-butik, og siden fik konceptet godt med luft under vingerne. Folk stod i lange køer uden for butikkerne, der har højtbelagte donuts som sit store tilløbsstykke. 

Da konkursen indtraf var Bronuts nået op på 12 butikker fordelt over det meste af landet, fremgår det af kædens hjemmeside.

Ifølge Finans forklarer de to stiftere konkursen med en markant nedgang i omsætning, der skyldes ændret adfærd hos forbrugerne under pandemien.

Bronuts nåede kun at offentliggøre et enkelt årsregnskab inden konkursen. Det bød på sorte tal med et overskud på 2,8 millioner kroner, selvom virksomheden havde haft gang i en gedigen ekspansion.

- Det viser bare, at hårdt arbejde betaler sig. Det er dog ikke penge, der ryger i vores lommer. De ligger allerede ude i nye butikker, vi har bygget. Så vi fortsætter og arbejder på højtryk. Vi vil gerne have over 30 butikker, sagde Türker Alici til Ekstra Bladet i foråret.

I 2020 fik Bronuts desuden to nye investorer med ombord, hvoraf den ene er Cult-rigmanden Brian Sørensen, og det har været med til at sætte yderligere fart på ekspansionen.

LÆS OGSÅ: Iværksættere går fra nul til otte butikker - og tjener millioner imens

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD