Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sådan opbyggede 17-årig iværksætter en millionforretning

Foto: Americandreams.dkMonday den 29 September 2014 kl. 10:40 - Kilde: Flere medier

Stor aktivitet på de sociale medier og samarbejde med kendte modebloggere er nogle af elementerne i 17-årige Cecilie Villadsens millionsucces.

Det startede med cowboyshorts, som Cecilie Viladsen selv pyntede med et amerikansk flag og solgte via Trendsales og Facebook.

I dag har den 17-årige iværksætter sin egen hjemmeside Americandreams.dk, hvor hun sælger tøj, hun bestiller hjem fra udlandet, for 3 millioner kroner om året, skriver flere medier.

Hendes force har især været brugen af sociale medier, hvor hun ifølge Børsen gik fra 10.000 likes på Facebook i 2013 til 62.000 i 2014. Astrid Haug, der er rådgiver i sociale medier og formand for Dansk Kommunikationsforening, siger til Politiken, at den unge iværksætter har et talent for at spotte, hvad de unge gerne vil have, samtidig med, at hun selv naturligt indgår i netværket.

Samarbejder med bloggere

Samtidig samarbejder Cecilie Villadsen med kendte modebloggere, som promoverer hendes hjemmeside på deres blogs, som når ud til mange mennesker. 

Den unge iværksættere begrunder over for Politiken sin succes med, at hun sælger tøj, som folk godt kan lide. 

Ved siden af webshoppen studerer Cecilie Villadsen på handelsskolen i Aalborg. Hun får hjælp til dagligt at sende sække med tøj afsted af sin mor og nogle ansatte pakkepiger. Når hun om et år er færdig med skolen, vil hun satser 100 procent på Americandreams.dk og udvide internationalt, siger hun til Børsen.

LÆS OGSÅ: Sådan skabte et dansk iværksætterpar en asiatisk detailsuccesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD