Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Satser på skobutik uden ekspedienter

Monday den 18 November 2019 kl. 11:41 af: Kristian Holgersen

I en nyåbnet skobutik i Oslo bliver kunderne overladt helt til sig selv. Det sker med hjælp fra dansk side.

Skomærket Kastel har åbnet en butik i norske Oslo, der er helt fri for ekspedienter.

Det sker med assistance fra virksomheden Touchtech og den den danske modeplatform Miinto, skriver førstnævnte i en pressemeddelelse.

- Vi er en relativt lille aktør på et marked, hvor konkurrencen er hård, så vi har været nødsaget til at tænke nyt, siger stifter Andreas Malo Dyb.

- Nethandlen vokser, og vi måtte finde et kompromis mellem en digital shoppingoplevelse og en fysisk butik. Resultatet blev bedre end ventet, fortsætter han.

Et sikkerhedssystem giver på alle tidspunkter af døgnet kunderne mulighed for at komme ind og ud af butikken, hvor de kan finde én sko i alle modeller og størrelser.

Handlerne bliver klaret på en skærm i butikken, og skoene bliver derefter sendt hjem til kunden fra en bemandet Kastel-forhandler.

Sparer på huslejen

At butikken hverken har brug for et lager, medarbejdere eller store lokaler, er et af de helt store fordele ved konceptet, lyder det fra stifteren.

- Vi deler lager med alle vores forhandlere, og det sænker risikoen for, at kunderne går forgæves efter en model eller størrelse, siger Andreas Malo Dyb og fortsætter:

- Desuden slipper vi for at have store salgslokaler og en høj husleje, som mange aktører ellers lider under i centrum. Det er en win-win-situation.

Lige nu er leveringstiden to til tre dage, men der bliver arbejdet på at komme ned på en enkelt dag - og i nogle tilfælde inden for en time.

Se video fra butikken HER.

LÆS OGSÅ: Giver medarbejderne kontant belønningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD