Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Samsøe-stifter klar med nyt bæredygtigt brand

På billedet ses tøj fra Klaus Samsøes brand Leftover.
Monday den 19 June 2017 kl. 10:44 - Kilde: Fashion Forum

Klaus Samsøe, der har stiftet Samsøe & Samsøe, har startet to nye brands. Tøjet fra det ene brand er lavet af genbrugsmateriale.

Samsøe & Samsøe er i dag et succesfuldt og fremadstormende brand. Stifteren af brandet, Klaus Samsøe, har dog ikke været en del af virksomheden i mange år, da han valgte at sælge den for 20 år siden. 

Nu er han imidlertid klar med to nye brands. Det skriver Fashion Forum

Begge brands henvender sig til mænd. Det ene brand hedder Pullover. Det drejer sig primært om klassisk strik- og bomuldstrøjer. Det andet brand hedder Leftover og er et mere eksperimenterende design. Og så er det skabt af genbrugsmaterialer.

Genbrug og gode arbejdsforhold

Det har det været vigtigt for Klaus Samsøe, at der var styr på produktionen. Og derfor har han også valgt en italiensk leverandør til Pullover.

- Mit udgangspunkt er de gode råvarer. Det kan godt være at det koster en euro mere per enhed i Italien, men det er det værd. Her ved jeg, at arbejdsforholdene er i orden, og at det ikke er alle mulige og umulige underleverandører, der står for produktionen, forklarer Klaus Samsøe.

Hvad angår Leftover-brandet, så består alle materialerne af genbrugsmaterialer fra De Forenede Dampvaskerier, som Klaus har et mangeårigt samarbejde med. Stoffet kommer fra rullehåndklæder, tjener- og opvaskerforstykker, duge og lagner. De laves så om til skjorter og jakker i farverne lilla, sort, grå og hvid.

- Med Leftover er mit fokus klart at tage den cirkulære økonomi så langt som den kan komme. Det er et mere nørdet projekt. Det er også det, der er min indgangsvinkel til det internationale marked og det, der skal skille mig ud fra mængden, fortæller designeren.

LÆS OGSÅ: Kendt dansk designer starter nyt brand

Læs hele artiklen på Fashion Forum


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD