Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Salling Group tilbyder kunder et stik i skulderen

Foto: Dansk Supermarked GroupTirsdag den 7 september 2021 kl. 11:48 af: Kristian Holgersen

På lørdag bliver folk på indkøb mødt af en speciel udvidelse af sortimentet: Vaccinationsprogrammet rykker ud i butikkerne.

Mælk, toiletpapir, hakket oksekød og et stik i skulderen med en vaccine mod coronavirus.

Sådan kunne et indkøbsseddel meget vel se ud hos de kunder, som lægger vejen forbi Bilka i weekenden.

Salling Group har nemlig indgået et samarbejde med sundhedsmyndighederne om at tilbyde coronavacciner i størstedelen af Bilka-kæden og i en enkelt Føtex-butik.

- Det er en vigtig del af vores virksomheds DNA at tage ansvar for det samfund, vi er en del af, siger HR-direktør i Salling Group, Louise Gade, i en pressemeddelelse.

- At hjælpe myndighederne med at gøre vaccineprogrammet så tilgængeligt som muligt for borgerne ligger derfor i naturlig forlængelse af vores hidtidige håndtering af Covid-19. Vi håber, at myndighedernes vaccinationsindsats kan bidrage til at fastholde den normale hverdag, som vi alle langt om længe er vendt tilbage til, siger hun.

De sidste skal med

Efter en travl periode har myndighederne fået vaccineret 86 procent af målgruppen med første stik. Men antallet af daglige vaccinationer er ikke længere så højt, så der skal gøres en indsats for at nå målsætningen på 90 procent inden oktober.

- Vi er rigtig glade for den store opbakning fra detailhandlen til at hjælpe med i vaccinationsindsatsen, så de sidste, herunder særligt de unge, kan blive vaccineret, siger Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

- Mange af os har vores daglige gang i butikker. Samtidig er detailhandlen en branche med rigtig mange unge medarbejdere. Derfor er detailhandlen en vigtig brik i puslespillet med at sikre, at alle ved, at de har et tilbud om gratis vaccination og får en nem mulighed for at gøre brug af det, siger Søren Brostrøm.

Vaccinationer vil være tilgængelige i følgende Bilka-varehuse:

Tilst, Skalborg ved Aalborg, Hundige, Odense, Ishøj, Slagelse, Næstved, Holstebro, Esbjerg, Vejle, Kolding, Horsens, Viborg, Herning, Hillerød og Randers. Ligeledes vil det være muligt i føtex-City Vest i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Salling Group og TV2 indgår kommercielt partnerskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD