Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling Group skifter ud på direktørposten i Føtex fra dags dato

Foto: detailfolk.dkFriday den 6 January 2023 kl. 10:43 af: Kristian Holgersen

En erfaren profil skal nu stå i spidsen for Føtex. Den afgående direktør kunne ikke se sig selv i en anden rolle.

53-årige Morten Møberg Nielsen er fra dags dato ny direktør for Føtex, skriver Salling Group i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Skiftet sker som et led i bestræbelserne på at tilpasse Salling Group den pressede situation på markedet med inflation, stigende energipriser og ændrede forbrugsmønstre.

Morten Møberg Nielsen har været hos Salling Group i mere end 25 år. Gennem tiden har han især beskæftiget med at udvikle forretningen - eksempelvis som chef for den interne Business Development-afdeling.

- Efter to år med Covid-19, som havde stor indvirkning på dagligvarehandlen, blev vi i 2022 mødt af endnu en markant ændring i forbrugernes indkøbsvaner, da stigende energipriser og inflation fik kunderne til at handle ind på nye måder, siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group.

- Derfor vurderer vi løbende, hvilke kompetencer i ledelsen, der er optimale for at kunne tilbyde kunderne den bedste indkøbsoplevelse i vores butikker, siger han.

Ifølge pressemeddelelsen har den afgørende direktør, Anja Madsen, ikke kunne se sig selv i en ny rolle i virksomheden.

- Jeg vil gerne takke Anja for at have bragt et internationalt blik ind i føtex, og for hendes engagement i at fastholde kunden i centrum, som har været et væsentligt bidrag i udviklingen af forretningen. Men markedet og de kompetencer, der er brug for, ændrer sig, og derfor har vi valgt at sætte Morten ind i denne vigtige rolle, siger Per Bank.

LÆS OGSÅ: Føtex giver unge medarbejdere et direkte talerør til ledelsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD