Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salling Group skal bruge 100 nye medarbejdere til brød-satsning

Wednesday den 18 November 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Alt brød bliver samlet to steder i Danmark, lyder det fra Salling Group. Det skal give færre lastbiler, men kræver også flere ansatte.

I løbet af næste år hjemtager Salling Group al transport af brød. Hidtil har de store producenter - Kohberg og Schulstad - selv stået for leveringen til butikkerne, men den ordning bliver altså nu lavet om.

Alt brød i Salling Group bliver samlet i to terminaler, hvorfra det distribueres rundt i landet. I dag har dagligvarekoncernen fire til fem terminaler.

Ændringerne kommer til at halvere antallet af årlige leverancer med lastbil fra 80.000 40.000.

- Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på at fremme en mere klimavenlig transport, siger logistikdirektør i Salling Group, Nicolai Gradman.

- Ved at tilrettelægge vores brødlogistisk, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst. Derfor samler vi nu vores transport og håndtering af brød, fortsætter han.

På de to brødterminaler, der kommer til at ligge i jyske Taulov og sjællandske Taastrup, regner Salling Group med at skulle bruge i alt 100 nye medarbejdere. Rekrutteringen er allerede undervejs.

- Opgaven med distributionen af vores brød er altid blevet løst til perfektion. Derfor er vores håb naturligvis også, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater, siger Nicolai Gradman.

LÆS OGSÅ: Kæde for kæde: Sådan bliver Black Friday håndteret i Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD