Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salling Group sender unge medarbejdere på lejr

Foto: PR.
Friday den 24 March 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

De unge medarbejdere står højt på den strategiske dagsorden i Salling Group. En lejrweekend skal få flere til at vælge en detailkarriere.

Unge butiksmedarbejdere er i høj kurs. Arbejdsløsheden er historisk lav, og de unge er eftertragtede i alle brancher.

Derfor står rekruttering og fastholdelse af fritidsjobbere højt på den strategiske dagsorden i Salling Group, som nu forsøger at sætte fokus på detail som karrierevej ved at invitere 120 fritidsjobbere på weekend.

- For mange er jobbet hos os deres allerførste. Derfor har vi som arbejdsgiver et stort ansvar for at motivere, engagere, lede og klæde de unge på til at klare opgaverne og agere på en arbejdsplads. Når det gælder rekruttering, skal vi gøre os meget umage, siger Charlotte Holm, Head of attraction & Diversity Salling Group

- Det er vigtigt for os at kunne motivere og fastholde de unge, når de begynder i et fritidsjob. Vi skal være gode til at fortælle om vores mange muligheder og fællesskaber i Salling Group, siger hun.

Gruppen af fritidsjobbere er udvalgt til at deltage, fordi de er rollemodeller for eksemplarisk service overfor kunderne, beundringsværdige teamplayere og virkelig gode kollegaer, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Lejrweekenden finder sted på Salling Groups kursuscenter Campus Bøgehøj i Ebeltoft. Deltagerne kommer fra hele landet og kan se frem til et program, der er skræddersyet i samarbejde med blandt andet Team Danmark med fokus på samarbejde, mental wellbeing, feedback og serviceadfærd.

LÆS OGSÅ: Detailbranchen kan ændre livsbanen for udsatte ungeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD