Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling Group kommer med en appel til alle medarbejdere

Foto: detailfolk.dkMonday den 18 January 2021 kl. 11:42 af: Kristian Holgersen

Alle medarbejdere bør lade sig teste for coronavirus ugentligt, lyder det fra Salling Group. Men ifølge HK kan der være udfordringer.

En gang om ugen bør alle medarbejdere i Salling Group blive testet for coronavirus.

Det skriver koncernens HR-direktør - Louise Gade - i et opslag på LinkedIn, hvor hun støtter en opfordring fra regeringen om at udnytte testkapaciteten endnu bedre.

- Det er utroligt glædeligt, at vaccinerne er nået til Danmark, og der er godt gang i vaccinationerne, skriver hun og fortsætter:

- Alligevel er smitten fortsat massivt tilstede i samfundet, mens den engelske mutation breder sig. Af den grund appellerer vi i Salling Group ligesom ministeren nu også meget kraftigt til vores medarbejdere om at de vil lade sig teste en gang om ugen. For kundernes og vores egen skyld - og som en del af det at vise samfundssind.

Ifølge topchef Per Bank er det vigtigt, at Salling Group får forrest med hensyn til at få foretaget en ugentlig test. Han har selv bestilt den første tid, oplyser han på LinkedIn.

Giv medarbejderne tid til at blive testet

Ved et pressemødet i sidste uge opfordrede justitsminiter Nick Hækkerup (A) alle danskere, som møder på arbejde under coronakrisen, om at blive testet en gang om ugen.

Fagforeningen HK bakker op om flere test. Men det kan også give en række udfordringer, når regeringen kommer med den slags anbefalinger.

- Det er en god idé at blive testet, fordi vi skal smitten til livs, siger forbundsformand i HK, Kim Simonsen, til BT.

- Men det rejser spørgsmålet om, hvornår man skal få det gjort. Skal det være i arbejdstiden? Så ville det være rigtig fint, hvis arbejdsgiverne lader medarbejderen gå i arbejdstiden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Tidligere tv-vært forlader direktørpost i Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD