Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Så mange nye job skaber Magasin i Aalborg

Foto: PressefotoOnsdag den 23 november 2016 kl. 10:23 af: Lise Møller Schilder

Når Magasin åbner et nyt varehus i Aalborg, vil der være brug for et trecifret antal ansatte. Stormagasinet leder allerede.

Der bliver skabt mere end 100 nye job i Aalborg, når Magasin slå dørene op til foråret 2018. Det skriver Magasin i en pressemeddelelse. 

Varehuset kommer til at fylde 8000 kvadratmeter og er en del af en storstilet satsning. Derfor er Magasin allerede i gang med at lede efter de rigtige folk.

- Personlig betjening, et højt serviceniveau og kontakten til kunderne er – og har altid været – alfa omega i Magasin, og derfor er medarbejderne så vigtige. De er vores direkte link til kunderne, og med de mange services og forskellige brands, der kommer til at være i forretningen i Aalborg, så kræver det bare en masse dedikerede medarbejdere, og dem skal vi finde mere end 100 af, siger Magasins HR-direktør, Thor Palmhøj, i pressemeddelelsen.

Magasin har tidligere forsøgt at drive stormagasin i Aalborg, men måtte for 11 år siden lukke ned. Denne gang er man dog anderledes optimistiske. 

- Når stormagasinet, der oprindeligt har rødder i det jyske, vender tilbage til Aalborg, så er det ikke bare et standardkoncept der rulles ud. I Magasin ligger de nemlig stor vægt på at tilpasse sig byen og kontakten til lokalområdet har stor betydning for den kommende forretning, står der i pressemeddelelsen.

Thor Palmhøj fortæller derudover, at Magasin allerede har modtaget henvendelser fra en masse aalborgensere, der er interesserede i et arbejde.

LÆS OGSÅ: Yngre kunder giver Magasin fornyet succesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD