Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Her åbner Magasin nyt stormagasin

Foto: PressefotoOnsdag den 2 november 2016 kl. 09:42 af: Lise Møller Schilder

Efter længere tids spekulation har Magasin endelig afsløret, hvor kæden vil åbne sit syvende stormagasin i Danmark.

Det seneste år har været så fordelagtigt for Magasin, at kæden nu har valgt at investere en del af overskuddet i et nyt stormagasin i Aalborg. Det bliver kædens syvende i Danmark, og det kommer til at ligge i forlængelse af det nye Friis Shoppingcenter. Det skriver ejendomsselskabet Deas i en pressemeddelelse.

- Detailhandlen i Aalborg får et kæmpe boost, når Magasin i foråret 2018 slår dørene op til et 7.500 m2 stormagasin, skriver Deas.

Der har længe været spekulationer om, hvor i Jylland Magasin ville åbne sit næste stormagasin. Nu er valget så faldet på Aalborg, også selvom Magasin for 11 år siden ikke kunne få forretningen til at løbe rundt i byen.

- Vi kan love Aalborg, at Magasin er et helt andet sted, end da vi lukkede vores forretning for snart mange år siden. Vores ambition er at skabe et stormagasin i international klasse med en shoppingoplevelse, man ikke kan finde andre steder i byen, fortæller Magasins økonomidirektør Peter Fabricius i pressemeddelelsen.

Overskud bruges på udvidelse

Peter Fabricius forklarer, at Magasin udvider, fordi kæden, der allerede nu har seks stormagasiner i Danmark, har haft nogle gode år rent økonomisk. Magasin havde i 2014 en omsætning på 2,85 milliarder kroner. Kæden kunne ydermere præsentere et resultat før skat på 179 millioner kroner, hvilket var det bedste i stormagasinets lange historie.

- Vi investerer dele af vores overskud i moderniseringer, nye serviceoplevelser og flere brands, forklarer økonomidirektøren til TV2.

Magasin regner med at investere omkring 100 millioner kroner i det nye byggeri.

- Det bliver ikke en gentagelse af det "gamle" Magasin i Aalborg. Vi laver et varehus med internationalt format. Vi skal være et af Europas mest succesfulde stormagasiner inden for mode og design. Det er den vision, der driver os, siger Peter Fabricius til Finans.

LÆS OGSÅ: Bygge-bagmænd: Magasin alligevel klar til jysk byFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD