Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Så er der øko-kød på vej til butikkerne

Thursday den 24 September 2015 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

De danske supermarkeder har haft svært ved at følge med efterspørgslen, når det kommer til økologisk kød. Men nu kommer der en håndsrækning. 

Danskerne køber økologisk kød som aldrig før. Og det har betydet, at de danske supermarkeder i perioder er blevet tørlagte for økologisk kød. Men der skulle snart være hjælp på vej. For slagteriselskabet Friland regner med kunne slagte 20-30 procent flere økologiske grise til næste år. Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

- Vi forventer at få tilført 20-30 procent flere øko-grise om et år. Halvdelen af merproduktionen kommer fra eksisterende leverandører, som udvider, mens den anden halvdel kommer fra landmænd, der starter op som økologer eller lægger om til økologisk drift, siger direktør i Friland, Henrik Biilmann i pressemeddelelsen.

Dette tiltag glæder blandt andet Økologisk Landsforening.

- Det er en rigtig positiv udvikling, som betyder, at flere grise får et liv med god plads og frisk luft, og at danskerne får lettere adgang til økologisk kød. Der er ingen tvivl om, at den voksende efterspørgsel på kød, der er produceret med hensynstagen til dyrevelfærden, vil stige endnu mere i fremtiden. Derfor er der behov for at sikre en løbende tilgang af økologiske kødproducenter i mange år frem, understreger Henrik Hindborg, markedschef i Økologisk Landsforening i pressemeddelelsen.

Han vurderer, at salget af øko-kød i dagligvarehandlen alene i år stiger med cirka 25 procent.

LÆS OGSÅ: Succes: Coop frygter mangel på økologiske varerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD