Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Royal fødsel booster britisk detailsalg

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 7 maj 2015 kl. 11:45

Heldigvis blev det en pige. Sådan tænker flere engelske detailhandlere, der ser store muligheder i den engelske prinsesses fødsel.

Både for detailhandlen og for turistindustrien er det rigtig godt, at det engelske kronprinsepar nu har fået en lille pige. Det skriver det amerikanske medie CTV News.

Nu hvor de kongelige har fået en lille pige, vil det sandsyndligvis resultere i en finansiel gave for britisk turisme og britiske forhandlere, siger Tonya Williams Bradford, der er marketingekspert ved Notre Dame Universitet i Indiana.

- I modsætning til fødslen af deres smukke dreng, hvor opmærksomheden primært var på, at han blev den næste arving på tronen, vil denne pige giver mange stil-muligheder, forklarer eksperten.

Det er blevet anslået af Center for Retail Research i Nottingham, at kronprinsens fødsel gav et løft på 2,4 milliarder kroner til den britiske økonomi i de ni uger efter hans fødsel i 2013.

Den umiddelbare effekt af et andet barn vil være mindre, vurderer researchcentret. Den vil være på omkring 800 millioner kroner. Men det faktum, at det er en pige åbner en masse langsigtede muligheder, skriver centret.

LÆS OGSÅ: Tigeren får kongelig hæder

Læs hele artiklen på


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD