Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lakridskonge kåret som Årets Leder

Foto: detailfolk.dkThursday den 27 November 2014 kl. 15:31 af: Newspaq og detailfolk.dk

Johan Bülow løber med titlen som Årets Leder, og han er ikke den første detailprofil, der gennem årene har modtaget prisen.

En ung mand mente, at lakrids skulle være en gourmetoplevelse for den søde tand. Derfor rykkede han ind i sin mors køkken i Svaneke på Bornholm sammen med sin kæreste i jagten på den perfekte opskrift på lakrids.

Det er syv år siden. Torsdag blev iværksætteren og lakridsinnovatøren Johan Bülow hædret i København som Årets Leder 2014.

Det lykkedes i den grad for Bornholms lakridskonge og hans kæreste Sarah at finde opskrifter, der gjorde velsmagende lakrids i forskellige varianter til en millionomsætning i virksomheden Lakrids by Johan Bülow, som iværksætteren selv grundlagde.

I en 3500 kvadratmeter stor fabrik i Hvidovre producerer Johan Bülow i dag lakrids i lange baner, som sælges fra en webshop, seks selvstændige butikker i Danmark, en nyåbnet butik i Norge samt i eksklusive varehuse i blandt andet London og New York.

Samtidig har Johan Bülow udviklet sig til en bemærkelsesværdigt dygtig og innovativ leder, der går foran som inspirator og forbillede, hedder det i begrundelsen for prisoverrækkelsen, som blev foretaget af Ledernes formand, Svend Askær, på Ledelsens Dag.

Selv har Johan Bülow sagt, at nøgleordene i hans lederskab er "passion og ærlighed".

Den yngste modtager nogensinde

Det er 13. gang, prisen uddeles, og den 30-årige Johan Bülow er den hidtil yngste, der er blevet hædret som Årets Leder.

Dermed kommer den bornholmske lakridsfabrikant i fornemt selskab med blandt andre Christian Clausen fra Nordea og Nils Smedegaard-Andersen fra A.P. Møller-Mærsk, der begge har været Årets Leder.

Prisen blev stiftet i 2002 af Lederne, der er en interesseorganisation for ledere, og i dag har 108.000 medlemmer. Den første modtager af prisen i 2002 var daværende nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen, men også detailprofiler som Jørgen Vig Knudstorp fra Lego og tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen har tidligere vundet prisen.

LÆS OGSÅ: Her er detail-topchefen med det stærkeste lederbrandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD