Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Detaildirektør bliver Årets Ejerleder i Hovedstaden

Fra venstre: Steffen Torvits, bestyrelsesmedlem for Ejerlederne, ejerleder Claus Walther Jensen fra Change of Scandinavia A/S, HR-direktør Gitte Breil fra Change of Scandinavia A/S, områdedirektør Vagn Holm fra Nykredit og partner Flemming Eghoff fra PwC i Hellerup.
Foto: PwCWednesday den 29 October 2014 kl. 09:12 af: Freja Thorbech

Ejer og direktør i en stor dansk kæde med godt 150 butikker i 11 lande kan nu glæde sig over titlen som Årets Ejerleder i Hovedstaden. 

Claus Walther Jensen, der leder og står bag lingerikæden Change, kan glæde sig over prisen som årets ejerleder i Hovedstaden.

Det er  PwC, Nykredit, Dansk Erhverv, Erhvervsorganisation Ejerlederne og Morgenavisen Jyllands-Posten, der står bag prisen, som uddeles for 11. gang. Først udpeges syv regionale vindere, som herefter går videre til landskåringen, som finder sted den 19. november.

Claus Walther Jensen var nomineret sammen med Martin Bochineck og Christina Rind Helsbro fra Magnetix A/S og Mogens Jepsen fra Molo Kids A/S.

Men der var en god grund til, at det var lingeridirektøren, der løb med sejren.

- Kort sagt står Claus Walther Jensen i spidsen for en meget strømlinet og veldrevet virksomhed, der allerede har skabt betydelig succes, og hvor vækstpotentialet fortsat er meget stort – ikke mindst internationalt, siger partner Flemming Eghoff fra PwC i Hellerup i en udtalelse.

Fra idé til markant spiller

Claus Walther Jensen stod som blot 19-årig med en tanke og ide, som han i løbet af 20 år har udviklet til en markant spiller i et konkurrencepræget lingerimarked, som vi tidligere har beskrevet i et portræt af virksomheden med Claus Walther Jensen i spidsen her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Lingerikæde har brugt krisen til at vokse sig større 

Sammen med Gitte Breil stiftede Claus Walther Jensen Change of Scandinavia A/S i 1995 med det formål at producere nattøj i Kina. I dag er Change en lingerikæde med cirka 150 butikkerr i 11 lande.

Hos Dansk Erhverv ser man dette års vinder i Hovedstaden som et fantastisk eksempel på, at det lange seje træk lønner sig. 

- Her har vi at gøre med en virksomhed, der har formået at tilpasse sig ved konstant at arbejde hårdt og målrettet. Det er en anerkendelse af de veletablerede ejerledede virksomheder og en reminder om, at det er afgørende for vækst og øget beskæftigelse at få sikret og skabt bæredygtig vækst i ejerledede virksomheder, siger Sigurd Schou Madsen, der er erhvervspolitisk konsulent i Dansk Erhverv.

LÆS OGSÅ: Familievirksomheder er bedst til at tjene pengeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD