Restaurant-kæde får lykkebokse med overskudsmad
Kampen mod madspild fortsætter med at brede sig. Nu begynder restaurantkæde at sælge overskudsmad i lykkebokse.
Det er ikke muligt at bruge alle endeskiver fra kød til simreretter, ligesom alt overskydende brød ikke kan blive til croutoner i salatbaren.
Derfor har Restaurant Flammen besluttet at pakke overskydende mad, der ikke kan bruges i køkkenet, ned i såkaldte lykkebokse. De vil blive solgt gennem madspildsappen Too Good To Go, skriver parterne i en pressemeddelelse.
Konceptet er allerede blevet testet i to af Flammens restauranter, og det viste sig at fungere.
- Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere og har haft udsolgt af lykkebokse langt de fleste dage, siger Piet Klein. Han er administrerende direktør for Flammen.
- Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere. Derfor ruller vi nu konceptet ud i alle vores danske restauranter, fortsætter Piet Klein.
Der kommer til at være to lykkebokse at vælge imellem; en med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en ren vegertarboks.
Flammen har 15 restauranter landet over.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Herretøjsmærke i vækst har haft det bedste år nogensinde
Lidl Danmark får hjælp af international brandingekspert
Harald Nyborg har åbnet butik på central adresse i København
Maj bliver kaldt en skuffende måned for dansk nethandel
Stimen af overskud er slået ned hos meget omtalt iværksætter
Magasin bruger millioner på at fremtidssikre de fysiske forretninger
Tidligere Tiger-topchef stopper hos designhus
Dansk gigant rider på en bølge af fremgang
Seneste cases og nyheder fra RetailDirect
Seneste afstemninger
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Hvordan tror du Black Friday salget ender i år sammenlignet med sidste år? (primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Herretøjsmærke i vækst har haft det bedste år nogensinde
Lidl Danmark får hjælp af international brandingekspert
Harald Nyborg har åbnet butik på central adresse i København
Maj bliver kaldt en skuffende måned for dansk nethandel
Stimen af overskud er slået ned hos meget omtalt iværksætter
Seneste blogindlæg
Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning?
Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager
3 relevante pandemi learnings for din virksomhed
5 content marketing trends du skal holde øje med i 2022
Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops