Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Rema 1000 satser også mere på dyrevelfærd

Foto: Wikipedia.orgTirsdag den 1 september 2015 kl. 11:18 af: Søren Duran Duus

Det er blevet populært at fokusere på dyrevelfærd. Rema 1000 har nu indgået et samarbejde med Friland Kødkvæg.

I juni kunne vi her på detailfolk.dk fortælle, at Irma har et mål om at øge salget af dyrevelfærds-produkter med 50 procent over de kommende fem år. Som led i at opnå målsætningen har dagligvarekæden under Coop indgået et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, der løber frem til 1. maj 2017.

Konkurrenten Rema 1000 vil tilsyneladende ikke stå tilbage for Irma-kæden og har indgået et samarbejde med Friland Kødkvæg.

Fremover sælger Rema 1000 dyrevelfærd i små portioner, når kæden i uge 36 lancerer 250-grams-pakker med hakket kødkvæg.

LÆS OGSÅ: Irma i nyt samarbejde med Dyrenes Beskyttelse

Kødet fra Friland Kødkvæg er produceret af Danish Crown og kontrolleret og godkendt af Dyrenes Beskyttelse og adskiller sig blandt andet ved, at kalvene lever sammen med koen de første fem måneder.

- Det giver en langsommere, men mere naturlig tilvækst. Når dyrene bliver ældre, har de ekstra plads og mere halm i stalden, og om sommeren går de udenfor og græsser på naturarealer med masser af plads til bevægelse, oplyser Rema 1000.

Dermed kombinerer den nye variant af Friland Kødkvæg Rema 1000's ønske om at tilbyde kød med god smag og høj dyrevelfærd samtidig med, at kæden tager hensyn til de mange singler og kunder med behov for mindre portioner af varen. For med mindre portioner går mindre mad til spilde.

LÆS OGSÅ: Supermarked dropper buræg i egne varer

Høj dyrevelfærd og lavt madspild

Hos Dyrenes Beskyttelse vækker det selvsagt glæde, at Rema 1000 og Friland nu lancerer Friland Kødkvæg, som er anbefalet af dyreværnsorganisationen.
 
- Forbrugernes opmærksomhed på høj dyrevelfærd og lavt madspild er i kraftig stigning i disse år. Derfor er det helt rigtigt set af Rema 1000 at sætte fokus på dyrevelfærd og madspild i deres nye koncept. Det er vi rigtige glade for, siger retail manager i Dyrenes Beskyttelse, Henrik Westh, i en pressemeddelelse.

Kategorichef hos Rema 1000, Jonas Garly, oplyser til detailfolk.dk, at Rema 1000 ikke har sat målsætninger for dyrevelfærd, men at kæden løbende arbejder med dyrevelfærd ved at øge udbuddet af varer.

LÆS OGSÅ: 7-Eleven satser på dyrevelfærdFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD