Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Irma satser på økologi på nettet

Foto: irma.dkMandag den 13 januar 2014 kl. 09:56 af: Freja Thorbech

En øget satsning på økologisk kød skal være med til at lokke flere kunder til tasterne og inden for i onlinesupermarkedet Irma.dk.

Nu skal danskerne have økologi bragt til døren.

I hvert fald hvis det står til Irma.dk, der fra denne uge tilbyder 40 forskellige varianter af økologisk okse- og svinekød, der kan bestilles på nettet og leveres til døren.

Salget af dagligvarer på nettet steg sidste år med 75 procent, og hos Irma.dk håber man, at det nye tiltag vil være med til at gøre netbutikken til danskernes foretrukne, når der skal bestilles dagligvarer på nettet. Det økologiske kød er ikke færdigpakket, men skæres af Irma.dk's egne faguddannede slagtere efter bestilling.

- Vi vil være kendt for kvalitet og fornyelse inden for fødevarer på nettet, på samme måde som vi er det i de fysiske butikker. Med dette tiltag kan vi tilbyde kunderne noget, som ikke er muligt at få mange andre steder, siger kommerciel direktør Jesper Lykke Wacherhausen i en udtalelse.

LÆS OGSÅ: Irma i ny stor satsning på nettet

I december forsøgte onlinesupermarkedet sig med en julekampagne, der lovede danskerne gratis fragt i december, hvis julemaden blev bestilt på Irma.dk, og allerede i midten af julemåneden kunne Irma over for detailfolk.dk melde om en klar fremgang i antallet af kunder, der var kommet ombord på baggrund af kampagnen.

LÆS OGSÅ: Julekampagne løfter Irma.dkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD