Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Rema 1000 laver eget radioprogram

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 23 december 2015 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

En podcast, som kun handler om dagligvarer. Det har Rema 1000 nu lanceret. Du kan høre den her.

Der er mange måder at komme ud med sit budskab på. Og det må siges at være en ret alternativ satsning, som Rema 1000 i Norge har kastet sig ud i. Dagligvarekæden, som også fylder godt på det danske landkort, lancerer nemlig en podcast om kundernes dagligvarer. Det skriver Rema 1000 Norge i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker at give vores kunder, samarbejdspartnere og alle interesserede et indblik i vores branche. Og så et sted, hvor det er muligt både at diskutere og gøre sig overvejelser over aktuelle sager eller bringe nye temaer på banen, som vores industri berører. Og derfor vælger vi nu at skabe en podcast om dagligvarehandlen, siger direktør for kommunikation i Rema 1000, Mette Fossum Beyer, i pressemeddelelsen.

Populære podcasts

En podcast er et radioprogram, som kan høres på nettet, men ikke kan findes på en bestemt frekvens på radionen. Særligt har mange unge været begejstrede for at lytte til podcasts. Hvis de lytter til Rema 1000's podcast kommer de til at høre Mette Fossum Beyers stemme. Det er nemlig hende, der er vært for podcasten, som bliver optaget i Oslo.

I den første podcast interviewer hun administrerende direktør i Rema 1000, Ole Robert. Han fortæller blandt andet om den priskrig, der har hærget i Norge de seneste uger.

- Vi ønsker at skabe en podcast, hvor vi inviterer både eksterne og interne gæster ind i studiet. Måske endda vores konkurrenter, siger Mette Fossum Beyer.

Du kan lytte til podcasten ved at gå ind på dette link.

LÆS OGSÅ: Årets Rema 1000-købmand: Fuldstændigt fantastiskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD