Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Regeringen lægger op til en forlængelse af lønkompensation

Foto: detailfolk.dkThursday den 28 May 2020 kl. 10:19 af: Berlingske

Står det til regeringen kan ordningen for lønkompensation løbe nogle uger ekstra. En ekspertgruppe taler for at stoppe som planlagt.

En del af den ekstraordinære hjælp til erhvervslivet kan muligvis blive forlænget. Sådan lyder meldingen fra finansminister Nicolai Wammen (A).

Ifølge planen ophører muligheden for at få lønkompensation d. 8 juli, men regeringen er villig til at lade ordningen køre i nogle uger ekstra. Resten af hjælpepakkerne står til at blive udfaset, skriver Berlingske og DR.

- Nu er vi i gang med at lukke Danmark op igen, og derfor er det naturligt at se på, hvordan vi bedst kan udfase hjælpepakkerne, sagde Nicolai Wammen ifølge Berlingske under et pressemøde onsdag.

- Regeringens indstilling vil være, at vi vil se på, om der er dele af hjælpepakkerne, det giver mening at have i en længere periode. Det kunne være til august, fortsatte han.

I næste uge skal Folketingets partier tage stilling til hjælpepakkerne.

Ekspertgruppe fraråder forlængelse

Tirsdag kunne en økonomisk ekspertgruppe offentliggøre en rapport, hvor det bliver anbefalet at undgå en forlængelse af hjælpepakkerne. 

- Kompensationsordningen for faste omkostninger, kompensationsordningen til selvstændige mv. og lønkompensationsordningen vil have store samfundsmæssige omkostninger, hvis de videreføres som generelle ordninger, fremgår det af rapporten.

- Det foreslås derfor, at kompensationsordningerne ophører den 8. juli som planlagt. Det samme gør sig gældende for særordningerne på kulturområdet, fortsætter der.

Lige nu er mere end 200.000 danskere på lønkompensationsordningen.

LÆS OGSÅ: Ekspertgruppe: Hjælpepakkerne bør ophøreFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD