Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Power rykker på kæmpe tv-efterspørgsel

Foto: PressefotoThursday den 11 February 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kunderne er blevet gladere for større og bedre fjernsyn, så nu går Power videre med satsningen på kalibrering af skærme.

Interessen for bedre fjernsyn har i de senere år været stigende blandt kunderne i elektronikkæden Power, og det har nok heller ikke trukket ned, at coronavirussen har fået by- og nattelivet til at rulle om på skjoldet.

Derfor har Power besluttet at tilbyde tv-kalibrering hjemme hos kunderne i samarbejde med firmaet TV Kalibrering. Hidtil har servicen ellers kun været tilgængelig i Powers varehuse.

- 2020 var et historisk tv-år for Power med en salgsfremgang på mere end 50 procent, og det fortsætter i 2021, siger Sebastian Lillelund. Han er salgschef for Lyd & Billede hos Power.

- Vi sælger stadig større og bedre skærme, og danskernes krav til billedkvaliteten er støt stigende, og det har skabt et øget behov og efterspørgsel på professionel tv-kalibrering, siger Sebastian Lillelund.

Under hjemmebesøgene er det ikke kun skærmen, som bliver set efter i krogen, men også eksterne enheder som afspillere og spillekonsoler.

Selve kalibreringen foregår ved hjælp udstyr og software fra det amerikanske firma Portrait Displays, som Power indledte et samarbejde med i efteråret 2020.

LÆS OGSÅ: Offensive Power er klar med ny vækststrategiFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD