Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Power ændrer i bytteregler efter ekstraordinært julesalg

Foto: detailfolk.dkThursday den 28 October 2021 kl. 06:00 - Kilde: TV2 Lorry

Kalenderen siger stadig oktober. Men folk begynder allerede nu at købe julegaver, og det har Power fået til at se på byttereglerne.

Julen er over os. Mens pebernødderne og marcipanen er kommet frem på hylderne i supermarkederne, så er mange forbrugere begyndt at købe gaverne allerede nu, selvom kalenderen stadig siger oktober.

Det skriver TV2 Lorry.

- Det er ingen hemmelighed, at forbrugere er meget opmærksomme på både lange leverancetider og varslede prisstigninger. Det får mange til at købe julegaverne allerede nu, siger Simon Frølich, salgschef for Power, til TV 2 Lorry.

Efter flere henvendelser fra kunder har Power valgt at justere reglerne, så julegaver kan byttes en måned ind i det kommende år. Det samme har de gjort i kæden Sinnerup.

Vrøvl med de globale forsyningskæder og en faldende produktion af elektronik i Kina er med til at give varemangel i de danske butikker.

- En julekrise med dyrere varer kan ikke længere undgås. Julehandelen bliver helt sikkert dyrere, og der kommer til at være færre varer at vælge imellem, har Peter Sand, shippinganalytiker hos interesseorganisationen Bimco, sagt til DR.

LÆS OGSÅ: Forudseende butikskæde melder sig klar til julehandlen

Læs hele artiklen på TV2 Lorry


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD