Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Populær app lancerer ny fælles indkøbsliste

Foto: detailfolk.dkThursday den 13 December 2012 kl. 09:52 af: Dennis Clausager

En af Danmarks mest downloadede app's har nu lanceret muligheden for en ny fælles indkøbsliste, der ifølge firmaet er særdeles ideel her i juletiden.

575.000 danskere kan ikke tage fejl. Siden lanceringen i 2009 har eTilbudsavis.dk udviklet sig til en massiv succes, hvilket en landets mest kendte rigmænd, Karsten Ree, også har fået øjnene op for, da han i starten af 2012 investerede i firmaet.

App'en gør det nemt for danskerne at finde de bedste tilbud via PC, tablets eller smartphones, og nu agter firmaet bag også at gøre det lettere for flere personer at købe ind samtidigt via en fælles indkøbsliste. Noget der ifølge iværksætterne bag eTilbudsavis er særlig ideelt her i juletiden.

- Vi har netop introduceret den fælles, digitale indkøbsliste til iPhone, iPad og web, og her op mod jul, viser den virkelig sit potentiale! Der er ingen tvivl om, at det nu er blevet langt nemmere og billigere at planlægge julefrokosten med de øvrige julefrokostdeltagere, eller fx ægtefællen og kæresten, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Julefrokostdeltagerne noterer f.eks. flæskesteg, julebryg, snaps, sild og øvrige julefrokostvarer på en fælles, digital indkøbsliste, og app'en gør det herefter nemt at finde tilbud på julefrokostvarerne, endda i nærområdet. Derefter kan julefrokostdeltagerne løbende se, hvad der mangler at blive handlet, og hjælpe hinanden med at handle ind. Det sparer tid, penge og ofte transport, mener iværksætterne.

eTilbudsavis, der har vundet flere priser for konceptet, oplyser, at den fælles digitale indkøbsliste også snart bliver tilgængelig i en Android- og Windows Phoneudgave.

LÆS OGSÅ : Se de fem arketyper i dansk dagligvarehandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD