Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Planen er klar: Lidl vil indtage USA

Foto: detailfolk.dkFriday den 19 May 2017 kl. 11:32 - Kilde: Reuters

I juni åbner Lidl sine første amerikanske butikker. Det kan føre til priskrig, lyder vurderingen.

Tyske Lidl gør sig i øjeblikket klar til at klemme sig ind på det amerikanske marked. Det skriver Reuters.

I første omgang åbner discount-giganten tyve butikker i midten juni, men inden for det første et år skulle det samlede antal gerne nå helt op på 100.

- Tidspunktet for at træde ind på det amerikanske marked er helt rigtigt lige nu. Vi tror på vores koncept, fortæller den administrerende direktør for Lidl US, Brendan Proctor, til Reuters.

Lidl vil forsøge at gribe markedet an på en anden måde end konkurrenten Aldi, som allerede har butikker i USA, erfarer mediet Business Insider.

- Efter tre års research opdagede vi, at amerikanske forbrugere ikke kan lide discount-dagligvarer. I modsætning til Aldi, vil vi være en hybrid i tråd med Trader Joe’s eller Harris Teeter (amerikanske kæder, red). Vi vil sælge high-end brands, kvalitet ikke kvantitet, har Aldi meldt ud, ifølge Business Insider.

En priskrig venter

Ifølge Lidl vil priserne i de nye butikker samtidig være op til 50 procent billigere, end de amerikanske kunder ellers er vant til.

Det sætter pres på de kommende konkurrenter, som er begyndt at forberede sig på den tyske invasion. En amerikansk journalist på mediet Forbes har noteret sig, at flere discountkæder allerede er begyndt at sænke priserne.

- Jeg frygter, at det vil fremkalde en priskrig, fordi Aldi, Kroger’s, Whole Foods, Weiss Markets, Giant, Walmart, Target og mange andre vil forsvare deres markedsandele, skriver journalisten Walter Loeb i Forbes.

Lidl driver omkring 10.000 butikker i 27 lande.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til Lidl

Læs hele artiklen på Reuters


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD