Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Detailkrise i USA: Tusinder af butikker lukker

Foto: detailfolk.dkWednesday den 22 March 2017 kl. 09:24 - Kilde: Business Insider

I de kommende måneder vil det amerikanske marked gennemgå en decideret detail-apokalypse, skriver medie.

Detailbranchen i USA ser ud til at få et sort forår. En massiv bølge af butikslukninger vil nemlig i de næste måneder ramme USA. Det skriver Business Insider.

I alt ser mere end 3.500 butikker ud til at måtte lukke - især går det ud over mange afdelinger af de store varehuskæder. Sears og K-Mart har således planer om at lukke 150 varehuse, mens JCPenney lukker 138 - svarende til 14 procent af kædens samlede antal. Elektronikgiganten Radioshack vil lukke 552 butikker.

De mange lukninger - som eksperter kalder en detailapokalypse - kommer ikke som en overraskelse. Gennem flere år har besøgstallene i amerikanske centre og varehuse været faldende. Samtidig er der stærk konkurrence fra nethandel, melder Business Insider. 

Digital succes og udfordrede varehuse

I januar offentliggjorde varehuskæden Macy’s en spareplan som indebar lukningen af 68 varehuse og et tab af 4.500 arbejdspladser. Det skete efter et fald i julesalget på 2,1 procent, som Detailfolk tidligere har berettet om.

- Salget på vores digitale platforme er vi tilfredse med. Det gælder både macys.com og bloomingdales.com, hvor vi har oplevet god fremgang. Men handlen i vores fysiske varehuse bliver til stadighed udfordret af den skiftende forbrugeradfærd, sagde den administrerende direktør i Macy's, Terry J. Lundgren, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Historisk varehuskæde massefyrer og lukker butikker

Læs hele artiklen på Business Insider


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD