Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Per Bank melder nu om ekstra stort pres fra coronakrisen

Foto: ColourboxFriday den 7 January 2022 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

I Salling Group giver coronakrisen større udfordringer end sædvanligt, lyder det fra topchefen. Matas slås også med det.

Gennem snart to år har coronavirussen gjort livet svært for detailhandlen.

Men de seneste ugers voldsomme smitte som følge af omikron-varianten kan meget vel sætte landets butikker under endnu større pres.

I et længere indlæg på LinkedIn sætter Per Bank - adm. direktør for Salling Group - ord på den aktuelle situation.

- Corona er fortsat en kæmpe forhindring; faktisk er vi lige nu nok mere udfordret end på noget andet tidspunkt under pandemien, skriver han og fortsætter:

- Rigtig mange kolleger er hjemme i karantæne - og sammenholdt med den mangel på arbejdskraft, der særligt er i Danmark, men også begyndende i Tyskland og Polen - presser det os i butikker, på lagre og kontorer.

En tilsvarende melding kommer fra den adm. direktør i Matas - Gregers Wedell-Wedellsborg - der på samme tid oplever en solid vækst i salget og udfordringer med driften.

- Der er ingen tvivl om, at de højeste smittetal i pandemien, som er lige nu, skaber en ny udfordring. Der er mere sygdom i organisationen lige nu, siger han til Finans.

- Hver bølge i pandemien har sin egen natur og nye udfordringer. Denne gang er smittespredning en større faktor, mens der også aktuelt skriges på arbejdskraft alle steder. Så på den front har vi større udfordringer end tidligere, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

LÆS OGSÅ: Hackerangreb gør hverdagen mere bøvlet i Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD