Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Overtager 44 butikker fra konkursramt konkurrent

Frank Hoffmann formand for Mr (tv), og Frank Skovgaard, adm. direktør.
Mandag den 27 april 2020 kl. 09:29 af: Kristian Holgersen

Foreningen bag dansk tøjkæde går en størrelse op. I alt 44 butikker fra en konkursramt konkurrent bliver nu en del af samarbejdet.

Inden corona-pandemien gjorde kål på de normale tilstande i detailhandlen, arbejdede indkøbsforeningerne Mr. og Dress Partner hen imod en fusion.

Da Dress Partner - som har tøjkæden Din Tøjmand - gik konkurs for nogle uger siden, måtte planerne laves om. I stedet har Mr. nu opkøbt væsentlige dele af sin tidligere konkurrent, fremgår det af en pressemeddelelse.

Fremover kommer 44 Din Tøjmand-butikker til at høre under Mr. Men det bliver kun som medlemmer af indkøbsforeningen - 41 af butikkerne fortsætter under det gamle navn, mens tre bliver uprofilerede.

- Vi så muligheden for at vende krisen til en styrke. Hele detailleddet er under pres, og ved at vi nu samler tropperne, ser fremtiden langt mere positiv ud, siger Frank Skovgaard. Han er administrerende direktør hos Mr.

Ved konkursen bestod Din Tøjmand af omkring 100 selvstændige butikker, mens Mr. havde 71 selvstændige butikker.

Din Tøjmand: En god løsning

Den tidligere direktør for Dress Partner - Thomas Hagerup - er ked af situationen, men er trods alt lettet over, at en stor del af butikkerne kan køre videre som medlemmer af Mr-foreningen.

- Efter to års hård kamp for at vende skuden, måtte vi 26. marts give op og erklære Dress Partner konkurs. Vi nåede næsten i mål med, men nedlukningen af Danmark som reaktion på Covid-19 satte et brat stop for planen, skriver Thomas Hagerup i et opslag på LinkedIn.

- På den baggrund er jeg alligevel glad for og stolt over at have hjulpet til, så Mr kan samle kæden igen og tilbyde medlemsbutikkerne alle de fordele, vi kunne se ved den planlagte fusion. Jeg tror på, at Din Tøjmand sammen med Mr kan blive to stærke kæder i ét kædehus, skriver han.

Mr overtager navnerettigheder, herunder ”Din Tøjmand”, samt alt IT, goodwill og inventar. Forhandlingerne er foregået med kurator Søren Volder, Advokatfirmaet Bech-Bruun.

LÆS OGSÅ: Koncernen bag Tøjeksperten går i betalingsstandsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD