Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Opkøb: Svensk koncern styrker tilstedeværelsen i Danmark

Foto: Gunlög JohanssonTuesday den 8 March 2022 kl. 10:27 af: Kristian Holgersen

Svensk byggekoncern styrker satsningen på det danske marked med opkøb af stor netbutik. En sjællandsk lavpriskæde er allerede i folden.

I slutningen af 2020 trådte Byggmax Group ind på det danske marked med overtagelsen af kæden Lavpristræ, som har fire butikker og en webshop.

Den svenske koncern fortsætter nu ad samme vej og har i den forbindelse sat sig på hele ejerskabet af det danske byggemarked på nettet, BygMax A/S, som tilfældigvis næsten har samme navn.

Købsprisen bliver maksimalt 45 millioner danske kroner, skriver Byggmax Group i en pressemeddelelse. 38 millioner skal betales med det samme, mens det resterende beløb afhænger af udviklingen i 2022.

- Købet af BygMax A/S er et rigtig godt supplement til vores indtog i Danmark i 2021 og for hele vores e-handelssatsning i Norden, siger Mattias Ankarberg, der er adm. direktør i Byggmax Group.

- Vores eksisterende danske forretning har udviklet sig meget godt i løbet af det seneste år, delvist drevet af stærk vækst i e-handel. Vi har nu adgang til et stort sortiment tilpasset e-handel og lave priser, hvilket giver gode forudsætninger for fremtidig vækst i Danmark. Ligheden med BygMax-brandet gør det også nemt at integrere forretningen under Byggmax, siger direktøren.

BygMax havde en omsætning på 93 millioner kroner i 2021, mens overskuddet lød på 4,2 millioner kroner efter skat. Koncernen Byggmax Group har mere end 170 butikker i Sverige, Norge og Finland.

LÆS OGSÅ: Byggemarkedskæde kalder stor bøde for urimeligFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD