Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nyt system integrerer køb i butik med 1:1 marketing

Foto: detailfolk.dkThursday den 2 July 2015 kl. 10:00 af: Lise Møller Schilder

Nu bliver det muligt at bruge kassesystemet i butikken til at kommunikere direkte med kunderne på mail og sms.

Et nyt system vil gøre det muligt for en butik at følge med i præcis, hvad kunden har købt både på nettet og i den fysiske butik. Systemet er en integreret løsning leveret af kassesystems-leverandøren DdD Retail og Heyloyalty, der leverer e-mail og sms marketing.

- Konkret betyder det, at de købsdata der opsamles i butikken, når en vare sælges, kan flettes ind i nyhedsbreve og kampagner til den enkelte kunde, skriver Heyloyalty i en pressemeddelelse.

Købsdata fra butikken giver derved mulighed for at sende automatiske beskeder på baggrund af blandt andet dato og købesum. Derudover kan butikken give sin kunde besked, når kunden er ved at have optjent nok point til eksempelvis at få rabat eller en anden gevinst. 

Samarbejde gør omnichannel nemt

Det nye samarbejde har allerede underskrevet kontrakt med tøjkæden Butler/Loftet. Administrerende direktør Nicolaj B. Ladiges fra Heyloyalty tror da også på, at mange vil kunne få glæde af løsningen, der gør det nemt for butikker at udvikle deres område for omnichannel.

- DdD er kompetente, internationale, har en vis størrelse – og så kan de levere købsdata fra butikkerne til kommunikationen. Dataene skaber en unik mulighed for at anvende dem i en 1:1 kommunikation. Det løfter også vores produkt, fordi vores kunder med butikker kan anvende højrelevant data,  siger han i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked vinder international loyalitetsprisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD