Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Nyt koncept vil sælge lokale fødevarer online

Foto: Fresh Food PeopleSøndag den 3 august 2014 kl. 10:40 af: Freja Thorbech

Et nyt koncept giver nu danskerne mulighed for at købe frisk fisk fra Hanstholm eller lam fra den jyske hede online.

Med et par enkelte klik kan man nu bestille oksekød fra Taasinge eller lam fra den jyske bragt til hoveddøren, lige meget hvor i landet man bor.

Den nye portal, freshfoodpeople.dk, er en fælles internetbutik for nicheproducenter i de danske naturerhverv.

Bag den nye netbutik står Fresh Food People ApS, der vil skabe gennemsigtighed i de danske naturerhverv og sikrer forbrugerne lettere adgang til nichefødevarer fra hele landet. Portalen åbner stalddøren og fortæller historien om livet på landet hos fødevareproducenter, som satser på høj kvalitet, naturpleje, dyrevelfærd og bæredygtighed.

- Vi giver forbrugerne adgang til nicheprodukter inden for produktgrupper som oksekød, lam og fisk. De fleste af vores produkter har hidtil kun været tilgængelige i gårdbutikker eller fra fiskerne ved kajen på havnen. De produkter kan nu købes online, siger direktør i Fresh Food People ApS, Christian Christensen, i en udtalelse.

Producenter deler omkostninger

Det koster mange penge at markedsføre fødevarer, og den omkostning deler Fresh Food People imellem alle producenter på portalen. De betaler samtidig et opstartsgebyr, der dækker marketingsmateriale så som video, fotografi og brochure. Derudover betaler man et mindre årligt marketingbidrag. Tilgengæld får de direkte adgang til forbrugerne uden selv at skulle investere i markedsføring og vedligeholdelse af internetbutik og hjemmeside.

- I dag er det sådan, at nogle af de bedste landbrugsprodukter forsvinder ind i mængden af standardprodukter. Det er en skam. Med freshfoodpeople.dk får forbrugerne nu mulighed for at møde personerne, dyrene og landskabet, hvorfra det de spiser kommer, siger Christian Christensen.

LÆS OGSÅ: Lokalt fødevaremarked vil udvide med nye butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD