Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nye toner fra kaffegigant: Gør op med striks politik

Foto: detailfolk.dkTuesday den 22 May 2018 kl. 11:22 - Kilde: Flere medier

Nu må gæster godt være i caféen, selvom de ikke køber noget, lyder det fra kaffegigant. Uheldig episode gjorde udslaget.

Historien om to mandlige gæster, der blev anholdt på en amerikansk Starbucks-kaffebar, fordi den ene ville bruge toilettet uden at have købt noget først, gik hele verden rundt og nåede da også Detailfolks spalter tidligere på foråret.

Nu har episoden fået Starbucks til at ændre i sin politik. Det skriver flere amerikanske medier, herunder Washington Post.

Fremover vil alle være velkomne til at være i caféerne og bruge toiletterne - også selvom de ikke har lagt penge i baren først. Tidligere var det op til de enkelte butikker at afgøre, om man ville tolerere den slags ikke-betalende gæster.

Ifølge CNN Money har den lempelige politik mødt kritik, fordi den inviterer folk til at teste grænser af. Men selvom der allerede er meldinger om flere besøgende gæster hos Starbucks, som bare hænger ud, så har det indtil videre ikke givet anledning til kontroverser.

LÆS OGSÅ: Starbucks lukker alle butikker så ansatte kan komme på racekursus

Læs hele artiklen på Flere medier


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD