Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kaffekæde vil åbne 20-30 nye kaffebarer

Foto: Dansk SupermarkedThursday den 22 September 2016 kl. 06:10 - Kilde: Business

Danskerne drikker rigtig meget kaffe, og derfor er der stadig et stort marked for kaffebarer, vurderer en af de helt store spillere i branchen.

Danskernes forbrug af kaffe er stort, men det kan sagtens blive endnu større. Det tror Starbucks i hvert fald på. Den amerikanske kaffekæde regner nemlig med at åbne 20-30 nye kaffebarer i Danmark. Det skriver Business.

- Vi har en ambition om at åbne 20-30 nye kaffebarer i primært København og Aarhus indenfor de næste tre til fem år. Vi er meget optimistiske om fremtiden. Vi ser en kæmpe efterspørgsel, siger Michael Hald, der er head of franchise hos Dansk Supermarked, som på vegne af amerikanske Starbucks driver 15 af de 21 Starbucks-kaffebarer i Danmark.

Den næste Starbucks åbner i det nye byggeri overfor Tivoli i København, som går under navnet Axel Towers. Åbningen sker til marts 2017.

Selvom det primært er de to største byer, som Starbucks og Dansk Supermarked har udset sig, så kan det også godt være, at store provinsbyer som Odense og Kolding kan være en mulighed.

Lige nu findes der som sagt 21 Starbucks-kaffebarer i Danmark, men åbner kæden 30 mere, kan den blive en alvorlig konkurrent til kæden Espresso House.

Espresso House har nemlig planlagt at åbne mere end 30 nye kaffebarer i Danmark oven i de eksisterende 48 Baresso-kaffebarer, som også omdannes til Esbresso House.

LÆS OGSÅ: Starbucks går nye veje i Danmark

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD