Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nye ejere gør klar til stor Silvan-udvidelse

Foto: detailfolk.dkTuesday den 5 September 2017 kl. 08:10 - Kilde: Business

Byggemarkedet i Danmark er presset af et stort udbud. Men Silvans nye ejere mener, at der er plads til et tocifret antal nye butikker.

Silvan skal være mere byggemarked og mindre boligtilbehør. Og så skal der være mange flere butikker. Det fortæller Silvans nye ejere, den tyske kapitalfond, Aurelius Group, til Business.

Det danske marked har ellers båret bræg af meget hård konkurrence byggemarkederne imellem, men det afskrækker ikke Silvans administrerende direktør, Freddy Lauridsen.

- Vi kigger primært på de større byer både i Jylland og på Sjælland. Planen er ikke helt færdig, men jeg vil ikke være overrasket, hvis vi inden for et par år har ti butikker mere i Danmark end vi har i dag, siger Freddy Lauridsen til Business.

Han understreger også, at det kan være, at Silvan vil rykke eksisterende butikker til bedre lokationer. 

- Der er nogle steder nok en overkapacitet, som der er i mange dele af den danske detailsektor, men vi er sikre på, at de fysiske butikker har en stor betydning inden for lige præcis byggevarer, fordi der er mange produkter, der kræver rådgivning og kunderne vil gerne se og røre ved, inden de køber dem, siger direktøren.

Aurelius købte Silvan af DT Group denne sommer for et ukendt beløb. DT Group er ejet af britiske Wolseley, som nu har planer om at sælge hele D Group. 

LÆS OGSÅ: Medie: Så meget koster koncernen bag Silvan og Stark

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD