Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny uddannelse skal løfte fremtidens butikssalg

Arkivfotoet har som sådan intet med artiklen at gøre
Tuesday den 29 March 2016 kl. 09:00 af: Søren Duran Duus

Svendborg Dekoratørskole åbner en etårig kreative uddannelse, som skal gøre fysiske butikker mere attraktive i kampen om kunder.

Der er hjælp på vej til fysiske butikker, der ved hjælp af visuelle effekter ønsker at gøre deres butikker mere attraktive over for kunder.

Således åbner Svendborg Dekoratørskole en ny, etårig kreativ uddannelse med navnet ’Creative Visual Merchandiser’-uddannelse.

- Igennem de sidste 20 år er kreativiteten barberet af enhver vinduesdekoration og in-store-udstilling. Det er blevet så stilistisk, pænt og korrekt, at vi i den grad mangler oplevelsen, hvilket har betydning for en salgssucces, fortæller Carina Poomkong Egemose, der er teamkoordinator på Svendborg Dekoratørskole. 

LÆS OGSÅ: Fysiske butikker er fortsat vigtige for kunderne

Nye forbrugermønstre

Creative Visual Merchandiser-uddannelsen starter op til august og kombinerer det klassiske dekoratørfag med kreative og digitale kompetencer, der ifølge teamkoordinatoren på Svendborg Dekoratørskole baner vejen for fremtidens detailhandel.

Eleverne lærer at skabe et helstøbt og ensartet visuelt udtryk på tværs af offline- og online-kanaler, samtidig med at de opbygger en stærk forståelse for innovation, salg og omsætning. En Creative Visual Merchandiser kan derfor både udtænke ideer og gøre dem til virkelighed, hvilket er en efterspurgt kompetence i det moderne danske erhvervsliv, fremhæver Carina Poomkong Egemose.

- Forbrugerne shopper rundt på en helt anden måde i dag end tidligere, blandt andet grundet den digitale udvikling. Derfor er det vigtigt, at de nye elever får kompetencer til at skabe en rød tråd mellem den fysiske butik, website og sociale medier, forklarer Carina Poomkong Egemose, der udover at være teamkoordinator på Svendborg Dekoratørskole selv er en erfaren dekoratør/visual merchandiser.

Interesserede butikker er velkomne til informationsmøde den 7. april, mens der er åbent hus for kommende elever den 10. april.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Mange danske butikker dør i de kommende årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD