Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny shopping-app tager hensyn til kvindens facon

Foto: detailfolk.dkMonday den 19 November 2012 kl. 09:10 af: Mette Winkler

Det er slut med skuffede ture i prøverummet, hvor samtlige medbragte jeans sad anderledes på dig end på modellen på billedet. En ny app koncentrerer sig om din pasform.

BeauCoo hedder den nye app, der skal hjælpe kvinder i jagten på tøj, der viser kroppens facetter på den bedst mulige måde. BeauCoo matcher kvinderne i netværket, så dem med samme kropstype deler erfaringer og nyheder.

For at trække linjerne skarpt op, handler introvideoen om en enhjørning, der prøver en hummers outfit og skuffende må konstatere, at det ikke sidder helt så godt.

- Pasform er et kæmpe problem i dagens mode. Takket være BeauCoo er der måske en løsning, som er sjov og social, skriver Lorraine Sanders fra Digital Style Digest/ SF Indie Fashion på BeauCoo's hjemmeside.

Sociale netværk tiltrækker rabatter

Virksomheder ser også et potentiale i, at kvinder deler nyheder og shopping-erfaringer med andre, så jo mere aktiv, man er, jo større chance er der for tilbud og rabatter, fremgår det på hjemmesiden.
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD