Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lok kunder i butikken med ny app

Thursday den 11 October 2012 kl. 06:30

En ny app giver butikker mulighed for at få fat i de kunder, der står lige rundt om hjørnet ved hjælp af tilbud og gps.

Storcentre er fyldt med butikker, og som lille forretning kan der være svært at gøre opmærksom på sig selv, hvis man er omgivet af store butikskæder. Men nu giver den nye Passbook-app butikker og firmaer mulighed for sende tilbud ud til kunderne, der popper op, når de nærmer sig forretningen.

App'en kan fås til iPhone, og indtil videre er det firmaer som SAS, Billetnet og Kino.dk, der har vist interesse for at give forbrugerne mulighed for at have deres billetter og lignende liggende på passbook, skriver mobilsiden.dk.

Men detailbranchen kan også drage fordel af app'en. Mobilsiden.dk har nemlig fulgt et eksperiment udviklet af TV2, hvor chokoladebutikken Sv. Michelsen Chokolade benyttede app'en og sendte et tilbud ud på softice til halv pris, som kunden kan få, når de dukker op i butikken og viser tilbuddet på mobilen. Og både indehaveren af Sv. Michelsen og TV2's mobilansvarlige Jan Hoffmann var begejstrerede for app'en. 

- Selv små forretninger får en utrolig billig annonceringsmulighed og en utrolig billig relatiion, så alle, der har en fysisk butik, får en kæmpemæssig fordel. Så jeg tror, det kan blive rigtig stort, siger han til ifølge Jyllands-Posten til Mobilsiden.dk

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD