Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny direktør til Georg Jensen

Thursday den 23 February 2017 kl. 10:22 af: Lise Møller Schilder

Georg Jensen har de seneste år gennemgået flere forandringer. Nu har firmaet ansat en ny finansdirektør.

Efter 11 års karriere i udlandet er Henning Heiberg Andersen vendt tilbage til Danmark for at blive ny finansdirektør i Georg Jensen. Det skriver Georg Jensen i en pressemeddelelse.

Henning Heiberg Andersen har erfaring indenfor detailhandel, mode og forbrugsvarer. Senest har han været Strategic Finance Director i det amerikansk-baserede JAB Holding Company, der fokuserer på langsigtede investeringer i førsteklasses forbrugerbrands.

- Jeg glæder mig over at kunne byde Henning velkommen til Georg Jensen og få mulighed for at trække på hans brede internationale erfaring og veldokumenterede evne til at skalere virksomheder til vækst. Henning tilfører et global perspektiv, som har stor værdi for Georg Jensen og indsatsen for at sikre, at vores unikke produkter når ud til flere forbrugere på tværs af markeder og kanaler, siger administrerende direktør i Georg Jensen, Eva-Lotta Sjöstedt, i pressemeddelelsen.

Erfaring fra USA

Henning Heiberg Andersen har tidligere arbejdet som finansdirektør i JAB Holdings porteføljevirksomhed Peet’s Coffee & Tea, som har 230 butikker i USA. Han har desuden en fortid i danske IC Companys, oplyser Georg Jensen.

- Georg Jensen er et brand i verdensklasse med en inspirerende designarv og fantastiske fremtidsudsigter. Jeg er stolt over at blive del af så dynamisk en designvirksomhed og det dedikerede hold af medarbejdere, siger Henning Heiberg Andersen i pressemeddelelsen.

I starten af 2016 fik Georg Jensen ny administrerende direktør, da Eva -Lotte Sjöstedt tiltrådte posten. Georg Jensen slog første gang dørene op i 1912, og har i dag butikker i både Europa, Asien og Noramerika. Georg Jensen har siden 2013 været ejet af det Bahrain-baserede investeringsselskab Investcorp.

LÆS OGSÅ: Butiksåbninger og stærk fremgang hos Georg JensenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD