Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Nu kan man stemme i Føtex og Bilka

Foto: detailfolk.dkThursday den 14 November 2013 kl. 05:50 af: Dennis Clausager

I et forsøg på at øge stemmeprocenten ved det kommende kommunal- og regionsvalg, gør Bilka og Føtex det nu muligt at afgive sin stemme i udvalgte butikker.

Valgdeltagelsen ved sidste kommune- og regionsvalg var historisk lav. Derfor har Dansk Supermarked valgt at støtte op om den igangværende kampagne "Tænk dig om før du ikke stemmer".

Dansk Supermarked ønsker at give danskerne lettere adgang til valghandlingen, og kunder i Bilka og føtex vil derfor få mulighed for at stemme i dagene op til valget, når de alligevel henter brød, bøffer og bananer.

– Vi befinder os i lokalsamfundene. Både vores medarbejdere og vores kunder ser os som en del af deres hverdag, og derfor er det vigtigt for os at understøtte de lokale demokratiske processer og bidrage til et solidt nærdemokrati. Et velfungerende lokalt demokrati er også en forudsætning for at kunne drive en sund forretning på den lange bane siger Dansk Supermarkeds CSR-chef Helene Regnell.

Ingen uddeling af valgmaterialer

Dansk Supermarked understreger, at initiativet alene skal sætte fokus på valgdeltagelsen og det lokale demokrati, og har ikke et partipolitisk sigte. For at undgå sammenblanding af forretning og partipolitik har Dansk Supermarked i år netop valgt at takke nej til, at kandidater deler valgmateriale og lignende ud på deres områder.

Rent praktisk får kunderne mulighed for at afgive deres ”brevstemme” i en bus på p-pladserne foran udvalgte føtex- og Bilka-varehuse helt frem til tre dage før valgdagen.

LÆS OGSÅ: Debattør: Detailhandlen bliver glemt i valgkampenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD