Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ikea opfordrer til boykot af egne sofaer

Foto: IkeaMonday den 9 September 2013 kl. 12:01 af: Freja Thorbech

Under det norske valg har Ikea opfordret sofavælgerne til at droppe sofaen og stemme. Enten i Ikea eller i de vanlige stemmebokse.

Selvom Ikea-sofaen kan være behagelig at sidde i, opfordrer den svenske møbelgigant nu de norske vælgere til at rejse sig og lægge vejen forbi stemmeurnerne.

Nordmændene går i dag til Stortingsvalg og stemmer om, hvem der skal være landets næste statsminister.

I et lokalt norsk Ikea-varehus i Åsane har varehuschefen besluttet at sætte et øget fokus på demokratiet. Varehuset er prydet med plakater med påskriften "Lad Ikea-sofaen stå tom i dag". Den lokale varehuschef håber, at budskabet om et sofa-boykot vil sikre en høj valgdeltagelse, da den svenske møbelgigant er den største leverandør af sofaer til norske hjem, skriver Ikea i en pressemeddelelse.

- Vi håber, at alle der har en sofa fra Ikea, lader den stå tom på valgdagen, sådan at flest muligt stemmer. Vi har solgt så mange sofarer i Norge de sidste 50 år, at vi tror på en rekorddeltagelse, hvis vi bliver hørt, siger varehuschef i Ikea Åsane, Odd Rune Bjørge, med et smil på læben.

4.700 har stemt i Ikea

I Norge er det op til selve valgdagen muligt at stemme til forhåndsvalg rundt omkring i landet. Her har Ikea-varehuset i Åsane også været brugt som stemmelokale, og det har 4.700 nordmænd benyttet sig af.

- Jeg er stolt over, at så mange har stemt hos os. Ikke bare fordi det er sjovt at se demokratiet i praksis i vores lokaler, men også fordi det er fint at kunne bidrage til en øget valgdeltagelse ved at lade folk stemme der, hvor de er, siger Odd Rune Bjørge i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Mere end 28.000 ansøgere til job i IkeaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD