Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Norske politikere overvejer at forbyde supermarkedernes egne mærker

På det danske marked satser dagligvarekæderne også på private label-varer. I sommer præsenterede Salling Group eksempelvis en ny serie under navnet "Salling."
Monday den 7 December 2020 kl. 06:00 - Kilde: Nettavisen.no

Flere norske politikere taler nu om at forbyde dagligvarekædernes egne mærker. De skævvrider konkurrencen, lyder kritikken.

I Norge går flere politikere i Stortinget ind for at forbyde dagligvarekædernes egne mærker. De skriver Nettavisen.no i flere artikler.

Gennem de senere år har de såkaldte private label-varer opnået større udbredelse i butikkerne. Den samme tendens ser vi også i Danmark, hvor et af de seneste eksempler er Salling Groups satsning på mærket Salling.

Men dagligvarekædernes satsning på egne mærker kommer til at ske på bekostning af varemærker udefra, og det skævvrider konkurrencen, lyder kritikken fra flere sider.

- Jeg synes, det er meget interessante tanker. At gøre en indsats for at sprede magten på markedet ud, svække kædernes dominans og ikke mindst skabe et system, der har mere mangfoldighed og mere spændende produkter, siger Torgeir Knag Fylkesnes fra partiet Sosialistisk Venstreparti til Bondebladet ifølge Nettavisen.no.

Politikere fra partierne Rødt og Senterpartiet har også udtalt sig kritisk om private labels-varer.

LÆS OGSÅ: Samarbejde skal hjælpe brands med at slå igennem i Norge

Læs hele artiklen på Nettavisen.no


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD