Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Samarbejde skal hjælpe brands med at slå igennem i Norge

Foto: ColourboxSamarbejde skal hjælpe brands med at slå igennem i Norge
Direktøren i FranchiseHub, Tom Skovbon, er klar til at fokusere mere på det norske marked.
Tirsdag den 25 august 2020 kl. 11:38 af: Kristian Holgersen

Flere brands har ambitioner om at gå ind på det norske marked, lyder det fra FranchiseHub, som derfor har indgået et nyt samarbejde.

Interessen for det norske marked stiger, og det har fået FranchiseHub til at udvide aktiviteterne til også at omfatte broderlandet mod nord.

FranchiseHub arbejder med udvikling af franchisekoncepter og formidler kontakt mellem mulige franchisetagere og etablerede kædekoncepter.

- Flere af vore danske kunder, som vi hjælper med internationalisering, ønsker ofte at starte op på nærmarkederne – eksempelvis i Norge, siger Tom Skovbon. Han er direktør i FranchiseHub og er desuden selv nordmand med bopæl i Danmark gennem mere end 30 år.

- Også mange af vore internationale kunder, der har brands, som de ønsker at etablere i Danmark, har ofte også en ambition om at blive aktive i Norge. Det har derfor været meget naturligt for os også at tilbyde vores aktiviteter på det norske marked.

Norsk partner

Direktøren personlige relation til Norge kan ikke gøre det alene. For at tilbyde rådgivning og rekruttering har FranchiseHub indgået et samarbejde med virksomheden Dreamwork Retail, som på mange områder er en norsk udgave af FranchiseHub.

Dreamwork Retail og FranchiseHub vil sammen arbejde indenfor tre områder: rådgivning og udvikling, internationalisering og rektruttering.

- I Dreamwork glæder vi os til at få adgang til danske og internationale koncepter der ønsker at etablere sig i Norge og ikke mindst til at blive en del af det internationale netværk der har en stor viden og erfaring om udvikling af franchise, siger han og fortsætter:

- Norsk detailhandel har udviklet sig kraftigt i de senere år og mange af de internationale retail-selskaber som har etableret sig i Norge, har lykkedes med deres koncepter og nydt godt af den stærke norske købekraft.

LÆS OGSÅ: Direktør mærker en stigende interesse for franchising

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD