Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Hjem-Is går over til franchise

Foto: Colourbox
Tirsdag den 30 august 2016 kl. 09:55 - Kilde: Finans.dk

Fastansatte chauffører i Hjem-Is bliver nu erstattet af franchisetagere. Det skal sikre større fleksibilitet og spare virksomheden penge.

Hos Hjem-Is er de lige nu i gang med en større omlægning af forretningsmodellen. Det betyder, at mange af de faste chauffører bliver opsagt, skriver Finans.dk.

Forandringer kommer til at ske i Jylland, hvor der kan være meget langt mellem kunderne. Samtlige chauffører i Nord- Syd- og Sønderjylland er således blevet opsagt fra deres stilling. Hjem-Is har dog tilbudt, at de i stedet kan fortsætte arbejdet som franchisetagere.

Den nye ordning skal give bedre størrefleksibilitet, fordi franchisetagerne ofte vil bo tæt på deres salgsruter med Hjem-Is-bilen.

- Der er penge at spare ved, at franchisetagerne er bosat i det område, de kører i. Hver dag kan de køre ud fra deres private matrikel. Så slipper de for at køre frem og tilbage fra eksempelvis Skagen og vores depot i Aalborg, siger Tom Roth, driftsdirektør i Hjem-Is, til Finans.

Gennem de senere år har Hjem-Is gennemført flere nye tiltag. Det gælder blandt andet åbningen af en ny netbutik og udvidelsen af sortimentet til også at inkludere frostvarer som pølser, pizza og laks.

LÆS OGSÅ: Hjem-Is starter nyt koncept i Kina

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD