Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nordisk milliardkæde åbner dansk flagskib

Wednesday den 16 October 2019 kl. 09:18 af: Kristian Holgersen

En markant satsning på det danske marked fortsætter. Nu åbner svensk kæde sit hidtil største varehus herhjemme - og flere er på vej.

Svenske Biltema er næsten klar til at åbne endnu et varehus - denne gang i Roskilde.

Det bliver med sine 8.000 m2 det hidtil største herhjemme og skal fungere som et nyt flagskib, skriver Biltema i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt er varehuset i Glostrup størst - men arealet når kun lige over 4.000 m2. Biltemas koncept kræver simpelthen mere plads, lyder vurderingen fra kædens danske direktør.

- Vi har rykket os meget de senere år, og vi er i dag meget mere end bilprodukter. Med den fart, som vi udvider sortimentet i, kræver det plads til hele tiden at udvide med flere hyldemeter, og derfor vokser vi simpelthen ud af de mindre bygninger, siger han og fortsætter:

- Samtidigt tror vi også, at vi med flere kvadratmeter kan give en endnu bedre kundeoplevelse, fordi der bliver mere luft på gangene og flere inspirations- og udstillingsområder.

Flere danske varehuse - ingen netbutik

Lige nu har Biltema 11 danske varehuse, men i de kommende år bliver der sat endnu flere knappenåle i landkortet. Direktøren har tidligere talt om en fordobling.

- Kontakten med kunderne er en stor del af vores koncept, og fordi vi vægter den personlige vejledning rigtig højt, har vi heller ikke en klassisk webshop, siger Jacob Borring Møller.

- Derfor skal vi også ligge flere steder i landet, så vi er tættere på kunderne. Valget faldt i første omgang på Roskilde på grund af den centrale beliggenhed, men vi er stadig på jagt efter endnu flere lokationer, siger han.

Varehuset i Roskilde åbner 2. november og bliver nummer 144 i rækken. Hele Biltema omsatte sidste år for 12,5 milliarder svenske kroner.

LÆS OGSÅ: Varehuskæde omsætter for milliarder og sætter sommerrekordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD