Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Netto skifter forklaring på sms-brøler

Foto: NettoTirsdag den 14 februar 2017 kl. 10:53 af: Flere medier

Netto er ved en fejl kommet til at sende reklamesms'er til flere danskere. Dansk Supermarked er kommet med tre forskellige forklaringer.

Over weekenden kunne flere forskellige medier berette om, at flere danskere havde modtaget reklamesms'er fra Netto uden at have bedt om det, hvilket ifølge markedsføringsloven er ulovligt.

Ekstra Bladet havde blandt andet talt med en person, som fandt det respektløst at få en sådan sms. Netto skyndte sig at skrive ud på sin Facebook-side, at de personer, som ikke ønskede at modtage reklamerne, skulle afmelde dem.

- Vi har naturligvis ingen interesse i at sende tilbuds-SMS til forbrugere, der ikke ønsker det. Du kan derfor trygt afmelde dig ved at sende NETTOSTOP til 1277. Dette er selvfølgelig gratis, skrev Netto.

Tre forklaringer på uheld

Ifølge Finans nåede Dansk Supermarked at melde tre forskellige forklaringer ud på, at så mange danskere modtog uønskede sms'er.

Den første forklaring var slet og ret, at de personer, som havde modtaget sms'en, selv havde deltaget i en konkurrence. Den forklaring blev så ændret i løbet af søndagen. Nu lød forklaringen, at nogle af numrene var indtastet forkert af deltagerne. Den forklaring holdt lige indtil mandag, hvor der så blev udsendt en tredje forklaring.

- En del (af sms'erne, red.) skyldes de sædvanlige fejlkilder, hvor danskere, der ønsker at tilmelde sig, taster et forkert nummer, hvilket også er tilfældet i denne omgang. Men en gennemgang viser også, at en teknisk leverandør, der står for at udsende sms’er, har begået en manual fejl i forbindelse med udsendelsen af sms’erne, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: SuperBrugsen havner i shitstorm efter fyringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD